woensdag, 26. november 2008 - 15:28

'Star Trek' meiden op luchthaven Schiphol

Schiphol

Woensdag 26 november vond de officiële opening plaats van de Privium lubLounge op Schiphol. Privium is in 2001 geïntroduceerd als Schiphols serviceprogramma voor frequente reizigers.

Het biedt een hoge mate van snelheid en comfort: snelle grenspassage met de revolutionaire irisscan en vooraan parkeren. Maandag werd de luxe lubLounge al door passagiers in gebruik genomen, maar vandaag was het de eer aan Chris Zegers en financieel directeur van Schiphol Maarten de Groof om zelf het comfort te testen. Bij de openingstoespraak sprak Zegers lof uit over de kledinglijn voor de medewerkers van de LubLounge, een ontwerp van modeontwerper Jan Taminiau. Bij binnenkomst dacht de wereldreiziger Zegers even dat hij in een film van 'Star Trek' was beland.

Het privilegepakket is nu uitgebreid met speciale Privium lubLounge. In deze uniek vormgegeven designlounge, van ruim zeshonderd vierkante meter, wacht Privium Plus leden nu nog meer ontspanning en comfort.

Met een innovatieve Light Energy abin, gratis draadloos internet, comfortabele vaste en flexibele werkplekken, gratis Food & Beverage van topkwaliteit, comfortabele zit- en relaxgedeelten met open haard en leestafel is de lubLounge een aanwinst voor Priviumleden die op reis gaan.
Provincie:
Tag(s):