maandag, 29. september 2008 - 8:32

Start bouwactiviteiten Airborne Museum

Renkum

Nu alle activiteiten rondom de Airborne herdenking achter de rug zijn, is het zover. De renovatie en nieuwbouw van het Airborne Museum is woensdag 24 september van start gegaan. Als eerste werd het terrein opgeschoont waar de nieuwbouw voorzien is.

Vervolgens zal het bouwterrein ingericht worden en worden de concrete bouwactiviteiten opgestart. De totale nieuwbouw en renovatie zal een klein jaar in beslag nemen waar-na het museum naar verwachting in augustus 2009 weer haar deuren opent. In het Airborne Herdenkingsweekend van september 2009 zal het museum officieel worden geopend.

Door deze bouwactiviteiten zal een klein deel van het park, gelegen rondom het Airborne Museum, niet toegankelijk zijn voor het publiek. Dit deel zal afgesloten zijn met bouwhek-ken. Met de aanleg van een tijdelijk wandelpad wordt de overlast die dit mocht veroorzaken zoveel mogelijk beperkt.

Na de afronding van de nieuwbouw- en renovatieactiviteiten zal ook park rondom het Airborne Museum weer hersteld worden. Dit gebeurt op basis van een nog uit te werken inrichtingsplan voor het park.

Meer informatie over het bouwproject kunt u volgen via de website: www.airbornemuseum.nl
Provincie:
Tag(s):