vrijdag, 23. mei 2008 - 20:54

Start werkzaamheden N374 Westerbork - Hoogeveen

Maandag beginnen de werkzaamheden aan de N374 op het traject Westerbork – Hoogeveen. Provincie en gemeenten hebben een plan voor de wegwerkzaamheden opgesteld waarbij duurzaamheid en veiligheid voorop staan. De werkzaamheden duren tot en met 12 september.

Roelofs Wegenbouw uit Den Ham zal de komende zestien weken verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo wordt over gedeelten van de weg het asfalt verbreed en een nieuwe deklaag aangebracht en komen over de gehele lengte van de weg – aan beide zijden – nieuwe markeringen en grasbetontegels.

De planning van de werkzaamheden ziet er als volgt uit:
Wegvak nummer 1 Westerbork (N381) in de periode van 26 mei tot en met 13 juni; Wegvak nummer 4 Steendevalsweg – Noorderweg Tiendenveen in de periode 2 juni tot en met 10 juli; Wegvak nummer 5 Noorderweg Tiendeveen – Hoogeveen in de periode van 4 augustus tot en met 22 augustus; Wegvakken 2 en 3 Steendervalsweg (N381) van 11 augustus tot en met 12 september.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de betreffende wegvakken voor het doorgaande verkeer afgesloten. Dit kan betekenen dat op bepaalde momenten woningen/percelen moeilijk bereikbaar of kortdurend niet toegankelijk zijn.
Provincie:
Tag(s):