donderdag, 25. september 2008 - 11:25

Starten met een webwinkel

Almere

Internet wordt meer en meer gebruikt om producten en diensten te verkopen. Webwinkels zijn de laatste jaren dan ook explosief toegenomen. In de praktijk blijkt echter dat het toch nog vaak moeilijk is om bezoekers van de webwinkel om te zetten in daadwerkelijke klanten

Het seminar ‘Starten met een webwinkel’ op dinsdag 7 oktober van de Kamer van Koophandel biedt uitkomst en leert ondernemers meer uit hun webwinkel te halen.

Internet biedt mogelijkheden om het rendement van een onderneming te vergroten, zonder dat daarvoor miljoenen geïnvesteerd moeten worden.

Steeds meer ondernemers kiezen er dan ook voor om via het internet te gaan ondernemen. Vooral de categorie webwinkels is explosief toegenomen. Het succes van een website wordt echter niet alleen bepaald door het aantal bezoekers, maar vooral ook om van deze bezoekers daadwerkelijke klanten te maken.

Praktisch seminar
Voor ondernemers die (willen) ondernemen met een webwinkel houdt de Kamer van Koophandel op dinsdag 7 oktober het seminar ‘Starten met een webwinkel’. Gastspreker Gerard Odenkirchen van Interactive Market Guide uit Leusden vertelt tijdens dit seminar hoe ondernemers bezoekers om kunnen zetten in betalende klanten.

Marketing en promotie worden vaak vergeten, terwijl dit juist zeer belangrijke aspecten zijn om met webwinkels ook daadwerkelijk omzet te behalen. Ook gaat hij dieper in op de diverse soorten websites en webwinkels, op de technische kant en op een aantal juridische aspecten.

Een ander belangrijk onderwerp wat Odenkirchen deelt met de deelnemers zijn de verschillende betaalmethodes en de voor- en nadelen hiervan. ‘Starten met een webwinkel’ is interessant voor zowel startende ondernemers als al gestarte ondernemers. Het seminar biedt veel informatie en praktische tips, waarbij gebruik wordt gemaakt van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.

Informatie en aanmelden
Het seminar vindt plaats op dinsdag 7 oktober bij de Kamer van Koophandel aan de Bolderweg 2 te Almere van 13.30 tot 16.30 uur. Kosten bedragen 30 euro, inclusief cursusmaterialen en consumpties. Aanmelden kan via www.kvk.nl/seminar.
Provincie:
Tag(s):