zaterdag, 19. april 2008 - 9:40

Stem op de Plattelandsprijs Overijssel 2008

Zwolle

Op 18 juni 2008 wordt de “Plattelandsprijs Overijssel 2008� uitgereikt. Veel organisaties en ondernemers dragen bij aan de ontwikkelingen op het platteland. Die ontwikkelingen worden zichtbaar in diverse projecten opgezet door ondernemers, overheden of maatschappelijke organisaties op het platteland.

Om verdere ontwikkelingen te stimuleren reikt de provincie ook dit jaar de 'Plattelandsprijs' uit aan een project dat een zichtbare en vernieuwende bijdrage levert aan het platteland.

Inmiddels zijn veertien projecten ingediend. Het gaat daarbij om projecten die bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan natuurontwikkeling, het stimuleren van nieuwe bedrijvigheid of recreatie op het platteland. Voor de 'Plattelandsprijs Overijssel 2008' worden uiteindelijk drie projecten genomineerd. Tijdens de prijsuitreiking worden twee prijzen uitgereikt, namelijk een juryprijs en een publieksprijs.

Welk project volgens u de publieksprijs verdient, kunt u zelf bepalen. Via de url=http://provincie.overijssel.nl/beleid/natuur_en_platteland/stem_op_de>website van de provincie Overijssel kunt u uw voorkeur voor een van de ingediende projecten aangeven vóór 6 mei 2008.
Provincie:
Tag(s):