dinsdag, 8. juli 2008 - 14:14

Stichting Âlde Fryske Tsjerken zoekt directeur

Directeur Michael Zwartelé verlaat op 31 juli 2008 de Stichting Âlde Fryske Tsjerken.
De heer Zwartelé treedt m.i.v. 1 augustus 2008 in dienst bij het Platform Nederlandse Luchtvaart, dat zich toelegt op het geven van adviezen aan beleidsmakers in de luchtvaart, waaronder het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Het stichtingsbestuur betreurt het vertrek van de heer Zwartelé, maar heeft er begrip voor dat hij is ingegaan op het, recente, aanbod van het PNL en kiest voor zijn grote passie voor de luchtvaart alsmede de zeker-heid van een fulltime betrekking.

De Stichting Alde Fryske Tsjerken gaat op zoek naar een nieuwe directeur en hoopt middelen te vinden die de aanstelling van een directeur in een meer volledige betrekking mogelijk maken. De werkzaamheden van de Stichting breiden zich uit als gevolg van het toenemend aantal kerken dat de Stichting in bezit krijgt. Naar verwachting zet deze trend door.

Totdat een nieuwe directeur in dienst treedt, worden de taken van de di-recteur in hoofdzaak waargenomen door de heer G.A. Bakker als interim-manager. Bakker - oud-journalist van het Friesch Dagblad – is voor zich-zelf begonnen met het bureau Bakker Erfgoed Communicatie.
Provincie:
Tag(s):