maandag, 14. januari 2008 - 16:41

Stichting OLS 2007 keert 200.000 euro uit

Nederweert

De Stichting OLS Nederweert 2007 de honderden vrijwilligers van de diverse verenigingen, die meegewerkt hebben aan het succesvolle OLS afgelopen jaar, belonen met een uitkering van totaal €200.000. Dit heeft de Stichting van het OLS in Nederweert bekend gemaakt.

De Stichting OLS Nederweert 2007 is niet alleen zeer tevreden over het verloop van het OLS, maar heeft ook een zeer mooi financieel resultaat weten te realiseren. Dit is tot stand gekomen door de ondersteuning van de vele sponsoren en de inzet van de vrijwilligers. Conform afspraak delen de verenigingen mee in het positieve resultaat. Dit gebeurt naar rato van het aantal uren dat vrijwilligers namens de vereniging hebben gemaakt. Per uur keert de Stichting een bedrag uit van € 4,30. In totaal ontvangen de gezamenlijke verenigingen een bedrag van ruim € 200.000,-. Daarnaast kunnen ook een aantal plaatselijke goede doelen een bijdrage van de OLS organisatie tegemoet zien. Het Stichtingsbestuur heeft hiervoor ruim € 8000,- uitgetrokken. In overleg met de gemeente wordt verder nog bekeken of er een blijvende herinnering, in de vorm van een gedenkteken, kan komen.

De Stichting OLS Nederweert 2007 heeft inmiddels alle draaiboeken overgedragen aan de nieuwe OLS-organisatie in het Belgische Opoeteren.
Provincie:
Tag(s):