woensdag, 4. juni 2008 - 20:59

Straatmuzikantenfestival zoekt deelnemers

Emmen

Het is weer zover, op zaterdagmiddag 23 augustus 2008 vindt voor de 8e keer het "Gooi maar in Mijn Pet" festival Emmen plaats. Dit straatmuzikantenfestival is een initiatief van de ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad. Beroeps en Amateur-muzikanten, dweilorkesten, accordeonisten, gitaarduo's, klarinettrio's met één passie en dat is muziek, mogen er aan mee doen. Het publiek bepaald de geslaagdheid van elk optreden en waardeert het met een worp in de pet.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Wel is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Opgeven is daarom noodzakelijk. Dat kan via internet: www.gitareon.nl (klik logo Straatmuzikantenfestival) of telefonisch 06-48080487 (Gerald Janse)

De gage mag uiteraard gehouden worden. Acts die hun gage willen inzetten voor een goed doel, laat het even weten, dan kan dit in de promotie worden meegenomen.

Het festival vindt plaats op de stadsvloer Emmen van 13.30u tot 17.00u en heeft een centrale afsluiting bij de muziekkoepel achter de grote kerk.
Provincie:
Tag(s):