vrijdag, 15. februari 2008 - 15:40

Student uit Echt wint scriptieprijs

Eindhoven

Pim Ramakers uit Echt heeft donderdag De Lage Landen Scriptieprijs gewonnen. De student uit Midden-Limburg wint hiermee vijfhonderd euro en een werkervaringsplaats bij De Lage Landen. De scriptie ‘Hybrids Business Concept’ schreef hij voor de opleiding International Business & Management Studies (IBMS) van Fontys Hogeschool Marketing Management in Eindhoven.

De scriptie bevatte een ondernemingsplan voor de opzet van detacheringsbureau Hybrids. Dit bureau richt zich op de ondersteuning van talentvolle, buitenlandse studenten bij het vinden van een baan bij Nederlandse bedrijven. De jury loofde de student om ‘zijn verfrissende nieuwe aanpak, die zowel blijkt uit het gebruikte ondernemingsconcept als de wijze waarop dat door de toepassing van relatief nieuwe theorieën wordt ondersteund. Er is een ondernemer-in-spe aan het woord, die veel innovatief vermogen en creativiteit aan de dag legt.’

De Lage Landen Scriptieprijs wordt twee keer per jaar uitgereikt voor de beste afstudeerscriptie van studenten aan Fontys Hogeschool Marketing Management in Eindhoven. Om in aanmerking te komen voor de prijs moet de scriptie tijdens de afstudeerzittingen met minimaal een negen zijn beoordeeld. Naast de winnaar waren nog twee andere scripties van IBMS genomineerd en vijf scripties van de opleiding Commerciële Economie.
Provincie:
Tag(s):