maandag, 31. maart 2008 - 9:01

Summergames 2008, spelen en sporten in de wijk

Renkum

De komende weken gaan Sportbuurtwerk gemeente Renkum en het Jongerenwerk van stichting Welzijn de Bries in het kader van de Summergames de wijk in met de nieuwe Sport- en Spelkar. Kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar kunnen zich op verschillende manieren komen vermaken met het materiaal uit de Sport- en Spelkar, zoals ballen, rackets, stoepkrijt en springtouwen.

Ook kunnen zij tijdens deze activiteiten meedoen aan een wijk-toernooi en met de voorrondes van de Summergames in de sporten straatvoetbal en straat-tennis. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Deelname aan de Summergames is gratis. De Summergames worden aangeboden in het kader van de BOS impulsen in Renkum/Heelsum en Doorwerth. BOS staat voor Buurt-Onderwijs-Sport.

Teams die hebben meegedaan aan de voorrondes van straatvoetbal en straattennis kunnen zich plaatsen voor de Summergames finales. De beste teams uit de voorrondes ontmoeten elkaar zaterdag 14 juni 2008 op het finaleplein tijdens de jaarmarkt van UNICUM in Heel-sum.
Provincie:
Tag(s):