maandag, 23. juni 2008 - 13:22

Supermarkten Almere doelwit overvallers

Almere

In Almere-Haven is zaterdag 21 juni de Albert Heijn overvallen. Maandagmorgen 23 juni overkwam dit de Albert Heijn in de Kruidenwijk. De daders bedreigden in beide gevallen het aanwezige personeel en maakten een onbekend geldbedrag buit. Er raakte niemand gewond. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld. Het overvallenteam van de districtsrecherche in Almere heeft de zaken in onderzoek.

Zaterdagavond werd de Albert Heijn aan de Kornwierde in Almere-Haven overvallen. Rond 19.30 uur kwamen twee personen met bivakmutsen de winkel binnen en bedreigden een caissière met een vuur- en steekwapen. De verdachten maakten een onbekend geldbedrag buit en zijn hierna de winkel uitgevlucht.

Maandagochtend rond 07.30 uur was de Albert Heijn aan het Lavendelplantsoen in de Kruidenwijk het doelwit van een overval. De overvallers bedreigden het personeel met vuurwapens en eisten dat de grote kluis geopend werd. Toen dit niet lukte, gingen de verdachten er met het geld, dat op dat moment wel voorhanden was, vandoor.

De politie heeft met meerdere eenheden naar de verdachten gezocht, maar heeft de overvallers niet kunnen aanhouden. Het overvallenteam is daarom nog op zoek naar mensen die meer over deze zaken weten.

Heeft u vlak voor of na de overval in de omgeving van de genoemde supermarkten iets bijzonders gezien? Bel dan met het overvallenteam van district Zuid via 0 9 0 0 – 8 8 4 4. Wilt u anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0 8 0 0 – 7 0 0 0.
Provincie:
Tag(s):