donderdag, 24. april 2008 - 8:37

Swift tijdelijk verkrijgbaar als Suzuki Swift Bandit

Vianen

Suzuki introduceert deze zomer een speciaal actiemodel van de succesvolle Swift: de Suzuki Swift Bandit. Deze nieuwste uitvoering van de populaire Suzuki is standaard zeer compleet uitgerust en wordt in beperkte oplage geproduceerd. De Swift Bandit is er al vanaf € 14.999,-.

De Suzuki Swift is drie jaar na zijn introductie nog altijd ongekend populair. Zijn aansprekende persoonlijkheid en praktische eigenschappen hebben voor een flinke opmars van dit model in het B-segment gezorgd.
In 2007 werden bijna 9.000 Suzuki Swiften (8.800) verkocht. Daardoor is het model inmiddels opgerukt naar de derde plaats op de lijst van autoverkopen in het B-segment.

De Suzuki Swift Bandit is verkrijgbaar als drie- en als vijfdeurs uitvoering en wordt geleverd met de economische 1.3-liter-benzinemotor van Suzuki en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De Swift Bandit wordt slechts tijdelijk geproduceerd en in een beperkte oplage: van juni tot en met december 2008 rolt de Swift Bandit van de band in de fabriek in Hongarije.
Categorie:
Tag(s):