dinsdag, 11. maart 2008 - 14:00

Symphonica in Rosso met Lionel Richie

Arnhem

Marco Borsato zette in 2006 voor het eerst een reeks van 10 overweldigende Symphonica in Rosso shows neer die het publiek sprakeloos achterliet. Paul de Leeuw nam in 2007 het stokje van hem over en maakte er een even groot spektakel van dat voor iedereen naar meer smaakte.

Ook dit jaar vindt in het Gelredome in Arnhem Symphonica in Rosso plaats met als hoofdartiest niemand minder dan: Lionel Richie!

Al meer dan 30 jaar behoort deze zanger, songschrijver en entertainer tot de muzikale top. Met tijdloze hits als All Night Long, Running with the Night, Hello (Is it Me You’re Looking For), Say You, Say Me, Dancing On The Ceiling, Sela, My Destiny en Angel heeft hij een repertoire opgebouwd dat werkelijk iedereen kan meezingen.

Symphonica in Rosso is meer dan zo maar een concert. De show vol muzikale passie en dynamiek heeft een allure die in Nederland bijna nooit wordt vertoond. Vele gastartiesten zullen met Lionel Richie het podium betreden. Ook dit jaar worden de artiesten begeleid door het 40 koppige Guido’s Orchestra!

Uiteraard zal Lionel Richie net als Marco en Paul voorgaande jaren, gasten meenemen naar het Gelredome in Arnhem. Twee daarvan zijn nu al bekend! Lionel koos zelf voor twee Nederlandse vrouwen met een internationale reputatie, namelijk: Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Trijntje scoorde hit na hit met Total Touch en ging als solo artiest op dezelfde succesvolle weg verder met nummers als: Wereld Zonder Jou, Vlieg Met me Mee en Nu dat Jij er Bent. Zowel haar pop als jazzalbums zijn een groot succes. Onlangs bracht ze het tweede album uit met songs van de legendarische Burt Baccharach, getiteld Who’ll Speak for Love.

Candy kreeg internationale bekendheid door haar samenwerking met Prince en de nummer 1 hit Lilly was Here met Dave Stewart van Eurythmics. Deze wereldberoemde saxofoniste mocht onlangs een Gouden Harp in ontvangst nemen voor haar verdiensten voor de Nederlandse popmuziek.

Symphonica in Rosso 2008 met Lionel Richie in het Gelredome in Arnhem vindt plaats op dinsdag 9 september. Zaterdag 15 maart gaat de officiële verkoop van start.
Provincie:
Tag(s):