donderdag, 1. mei 2008 - 19:45

Te snelle conclusie getuigen

Woensdagnacht is op de Dorpsstraat in Est gemeente Geldermalsen, een 27-jarige man uit Tricht aangehouden.Getuigen verdachten de man van mishandeling.Dit bleek een te snelle conclusie.Volgens getuigen had er bij de toiletten van de feesttent een mishandeling plaatsgevonden. Daarbij had de moeder van een van de melders een bebloed gezicht opgelopen, dacht men.

De vrouw was moeilijk aanspreekbaar door drankgebruik. In verband met de ‘mishandeling’ wilde de vriendengroep van de jongen de vermeende, beschonken dader te lijf gaan. Dit werd voorkomen door de aanwezige beveiligingsmedewerkers. Het ‘slachtoffer’ was bij de komst van de politiemensen al naar een huisartsenpost.

Op grond van deze informatie is de dronken man die van de mishandeling verdacht werd, aangehouden en weggehaald bij de jongeren. In het politiebureau bleek het verhaal anders te zijn: zowel de moeder als deze verdachte bevonden zich in de toiletunits, toen deze door onbekende oorzaak omvielen met als gevolg het letsel bij de vrouw.

Nadat zowel de man als vrouw ontnuchterd een verklaring hebben afgelegd, is aangehouden man weer in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):