vrijdag, 22. februari 2008 - 17:13

Televisieopnames op basisschool De Windhoek

Terheijden

Donderdag 28 februari aanstaande worden op OBS De Windhoek in Terheijden opnames gemaakt voor de televisie-uitzending van het Ga voor gezond!-journaal. De hele dag zullen kinderen op het plein de Ga voor gezond!-spellen spelen. De dag wordt geopend en begeleid door Sita, boegbeeld van Ga voor gezond! en tevens zangeres en presentratrice van kinderprogramma’s. De uitzendingen van deze opnames zijn op 26 maart op Jetix.

Ga voor gezond! is een jaarlijkse, nationale scholenactie bestemd voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Met Ga voor gezond! kunnen kinderen, leerkrachten en hun ouders op een speelse en educatieve manier met gezondheid en veiligheid op school bezig zijn. Bijna 1500 basisscholen in Nederland doen mee aan deze tweede editie van Ga voor gezond!.

Ga voor gezond! laat zien dat het vooral leuk is om met gezondheid bezig te zijn. Ga voor gezond! richt zich op vijf gezondheidsthema’s: eten en drinken, bewegen, lekker in je vel, lichamelijke gezondheid en een gezond en veilig schoolklimaat. Bij elk thema horen activiteiten waarmee punten kunnen worden verdiend.
Provincie:
Tag(s):