vrijdag, 18. april 2008 - 15:43

Tessa 'voelde' dat moordenaar Melanie ook Nicole vermoorde

Amsterdam

Maar liefst 1,2 miljoen kijkers waren er gisteravond getuige van hoe Tessa glansrijk de titel meest paranormaal begaafde Nederlander op haar naam schreef. Van de zestien kandidaten bleef zij samen met Nicoline over voor de eindstrijd. Tessa wist zich op indrukwekkende wijze door de cases te worstelen. Ze gaf zelfs aan dat volgens haar 'zesde zintuig' de moordernaar van Melanie ook de moordenaar is van de 15-jarige Nicole van den Hurk.

De twee finalisten werden geconfronteerd met een verschrikkelijke zaak: de moord op de 15-jarige Melanie Sijbers. Zowel Tessa als Nicoline zagen ook een blonde vrouw op de plek waar Melanie's lichaam werd aangetroffen. Volgens beide paragnosten is de moordernaar van Melanie ook verantwoordelijk voor de dood van de eveneens 15-jarige Nicole in 1995.
Daarnaast moesten de paragnosten zich buigen over de Metselmoord, een van de bekendste zaken in Nederland.

De allerlaatste test betrof een proef waarbij ook de oud-kandidaten betrokken waren. Tessa wist een juiste foto bij een kandidaat te hangen maar Nicoline had ze allemaal fout. Beide dames gaven al aan dat dit een zeer moeilijke test voor ze was.
Categorie:
Tag(s):