maandag, 10. november 2008 - 15:40

Test uw gezondheid

Tilburg

Heeft u altijd al willen weten hoe het met uw gezondheid is gesteld? Kom dan zaterdag 29 november a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur naar Health Club el futUro. Medewerkers van het fitnesscentrum bepalen die dag in samenwerking met de fysiotherapeuten van Dynamico aan de hand van diverse tests uw algemene lichamelijke gesteldheid.

Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander gezondheid steeds belangrijker vindt en dat hij daarom ook steeds bewuster leeft. Hij eet meer gezonde voeding, beweegt steeds meer, rookt minder en neemt tijd om te ontspannen. Dit alles met als doel om langer gezond te blijven en te kunnen genieten van het leven. De vraag daarbij is echter vaak: hoe gezond ben ik nu eigenlijk?

Om dat deskundig te kunnen bepalen heeft Health Club el futUro in samenwerking met fysiotherapiepraktijk Dynamico een screening opgesteld. In zo’n anderhalf uur worden o.a. uw bloeddruk en suikergehalte gemeten en doet u een conditie- en een lenigheidtest. Ook uw vetpercentage en longcapaciteit worden bepaald. Na afloop krijgt u uw resultaten en eventuele adviezen overzichtelijk weergegeven op papier mee.

Deelname aan deze testdag op zaterdag 29 november is gratis, u dient zich echter wel vooraf aan te melden. Dit kan op telefoonnummer 013-5800049 of via info@elfuturo.nl.
Provincie:
Tag(s):