vrijdag, 24. oktober 2008 - 10:12

The Partysquad stopt met radioshow op FunX

Amsterdam

Het populaire DJ-team The Partysquad stopt per direct met hun radioshow op jongerenzender FunX. Het besluit is genomen na het zware auto-ongeluk van DJ Jerry Leembruggen vorige maand op Ibiza. Het programma doorzetten met alleen de andere helft van de Partysquad, MC Ruben Fernhout, voelt niet goed aan, aldus het management. Volgens de laatste informatie van The Partysquad is Jerry nog steeds niet volledig bij bewustzijn nadat hij op 23 september een ernstige schedelbasisfractuur had opgelopen.

The Partysquad startte in 2006, na hun eerste successen in de clubs, met een eigen vrijdagavond radioshow op FunX. De groei van de populariteit van het DJ-team ging samen met de opmars van radiozender in de Randstad. FunX programmadirecteur Mezen Dannawi noemt de aanleiding voor de programmastop tragisch, maar de beslissing zeer begrijpelijk.

FunX heeft met The Partysquad afgesproken dat er voor hen een plekje gereserveerd blijft in de programmering. Overigens zal Ruben Fernhout onder eigen naam nog wel voorbij komen op FunX als presentator. Een vervangend programma voor The Partysquad is nog niet bekend
Categorie:
Tag(s):