woensdag, 12. november 2008 - 22:33

Themabijeenkomst ‘Algemeen beleid in de sportvereniging’

Middelburg

Maandag 8 december organiseert Middelburg in Beweging een themabijeenkomst ‘Algemeen beleid in de sportvereniging’. De bijeenkomst vindt plaats bij voetbalvereniging FC Dauwendaele in de Kruitmolenlaan en begint om 19.30 uur.

Uit verenigingsbezoeken blijkt dat bij meerdere verenigingen vraag is naar informatie over bepaalde onderwerpen in de sportwereld en het verenigingsleven. Middelburg in Beweging biedt de verenigingen de komende jaren kansen om informatie te verkrijgen over onderwerpen die actueel zijn binnen het verenigingsleven. Elke twee á drie maanden organiseert Middelburg in Beweging een themabijeenkomst.

Sportverenigingen uit de gemeente Middelburg hebben de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven. De bijeenkomsten duren ongeveer 2,5 uur en zijn informatief van aard.

Voor meer informatie over of aanmelden voor de themabijeenkomst neem tijdens kantooruren contact op met Patrick de Guchteneire, telefoon (0118) 67 57 97 of p.de.guchteneire@middelburg.nl. Aanmelden kan tot 5 december en er kunnen maximaal vier personen per sportvereniging zich opgeven.
Provincie:
Tag(s):