zondag, 3. februari 2008 - 17:04

Tien aanhoudingen tijdens carnaval

Tilburg

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn tien personen aangehouden die zich misdroegen. Een 25-jarige man uit Tilburg klom meerdere keren op de toonbank van een loempiaverkoper. Hij bleek al een eerste waarschuwing voor gebiedsontzegging op zak te hebben en kon nu een tweede in ontvangst nemen. Toen hij niet voldeed aan de vordering om het centrum te verlaten is hij aangehouden.

Een man werd bij een café aan de Heuvel aangehouden voor de aantasting van het openbaar gezag. Hij probeerde een café binnen te komen waar hij niet gewenst was vanwege zijn agressieve gedrag. Twee Tilburgers werden aangehouden omdat zij de portiers van een café aan de Heuvel zouden hebben bedreigd nadat zij niet binnen mochten. Een 22-jarige man werd op de Heuvelring aangehouden nadat hij de bedrijfsleider van een café zou hebben mishandeld. De verdachte deed zaterdag aangifte van mishandeling door de bedrijfsleider.

Een 19-jarige vrouw en een 18-jarige man raakten slaags op het Piusplein en werden aangehouden. Beide zouden elkaar in het gezicht hebben geslagen.

Een 30-jarige man uit Tilburg werd ron 01.30 uur op de Heuvelring door een groep mensen geschopt en geslagen toen hij een opstootje tussen twee personen probeerde te sussen. Eén van de verdachten, een 27-jarige man uit Tilburg werd aangehouden. De politie onderzoekt aan de hand van camerabeelden wie er nog meer bij betrokken zijn geweest.
Twee mannen werd aangehouden voor het beledigen van surveillerende agenten.
Provincie:
Tag(s):