donderdag, 10. januari 2008 - 9:25

Tieners aangehouden na reeks strafbare feiten

Haaksbergen

De politie in Haaksbergen heeft sinds december 2007 een viertal jongeren aangehouden. De jongeren worden er van verdacht in groepsverband zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende strafbare feiten, gepleegd in de gemeente Haaksbergen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De politie is eind 2007 gestart met een onderzoek naar een groep jongeren die overlast veroorzaakt in Haaksbergen. De jongeren maken zich schuldig aan het veroorzaken van overlast, dat gepaard gaat met het plegen van verschillende strafbare feiten, waaronder diefstal, vernieling, bedreiging en belediging.

Sinds december 2007 zijn een viertal Haaksbergse jongeren, variërend in leeftijd tussen 14 en 17 jaar, aangehouden en in verzekering gesteld. De jongeren worden onder meer verdacht van diefstallen bij verschillende jeugdinstellingen in Haaksbergen. Meerdere aanhoudingen in dit verband worden niet uitgesloten.

De politie in Haaksbergen heeft het vermoeden dat meerdere mensen de afgelopen tijd slachtoffer zijn geworden van deze groep jongeren. Zij worden verzocht, indien zij dit tot op heden nog niet hebben gedaan, zich te melden bij de politie.
Provincie:
Tag(s):