dinsdag, 11. maart 2008 - 23:27

Tilburger door hoofdgeschoten

Tilburg

De 50-jarige Tilburger die maandagmiddag 3 maart 2008 zwaar gewond werd aangetroffen op een zandpad nabij de Meierijbaan, is door vuurwapengeweld om het leven gekomen. Bij sectie op het stoffelijk overschot werd een schotverwonding in het hoofd vastgesteld. De politie gaat uit van een misdrijf.

Het slachtoffer werd maandagmiddag 3 maart 2008 rond 16.40 uur zwaargewond aangetroffen bij zijn auto op een zandpad nabij de Meierijbaan. Hij overleed de volgende dag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

In de directe omgeving van de plaats van het delict is een vuurwapen gevonden. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt momenteel of dit vuurwapen ook het wapen is waarmee het dodelijke schot werd gelost.

De politie werkt met een Team Grootschalige Opsporing (TGO) aan de zaak, bestaande uit 25 rechercheurs. Er is inmiddels een passantenonderzoek gehouden en er zijn enkele getuigen verhoord. Toch vraagt het rechercheteam mensen nadrukkelijk om zich te melden via 0900-8844, als zij nog aanvullende informatie hebben.
Provincie:
Tag(s):