vrijdag, 11. juli 2008 - 16:50

Toeristisch informatiepunt in Gieten

Gieten

Vanaf maandag 14 juli kunnen toeristen en inwoners naast Rolde ook weer in Gieten terecht voor fietsroutes, wandelkaarten en andere toeristische informatie. De gemeente Aa en Hunze heeft zich ervoor ingezet dat na het faillissement van de VVV, de recreanten in ieder geval gedurende de zomerperiode weer een basispakket aan toeristische informatie op een centrale plek kunnen krijgen.

Bij het toeristisch informatiepunt in Gieten kan men o.a. terecht voor folders, kaarten van de omgeving, diverse routes voor wandelen, fietsen, skaten, letterboxen, paardrijden en voor de scootmobiel. Waardebonnen worden vanuit dit punt niet verkocht.

Het toeristisch informatiepunt in Gieten is te bereiken via de ingang van het gemeentehuis (Spiekersteeg 1) en is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 – 12.30 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 – 16.00 uur.

Voor toeristische informatie kan men ook terecht bij Cadeaushop Onder de Molen in Rolde. In Gasselte heeft de ondernemerskerngroep een toeristisch informatiepunt ingericht bij Jaap Vos Rijwieltechniek.

De gemeente is nog in gesprek met de (recreatie)bedrijven over een permanente oplossing voor de toekomst.
Provincie:
Tag(s):