donderdag, 18. september 2008 - 22:54

'Toppers toch naar Eurovisie Songfestival'

Amsterdam

Het hoge woord is er volgens SBS Shownieuws bijna uit, de Toppers gaan Nederland vrijwel zeker vertegenwoordigen in Moskou tijdens het Eurovisie Songfestival. Insiders zeggen zeker te weten dat de NOS vrijdag bekend zal maken dat René, Gerard en Gordon een gooi naar de titel zullen doen. "Als ze veren willen, kunnen ze die krijgen toch? zo reageerde Shownieuws presentatrice Patty Brard op het nieuws.

Volgens Brard gaan de Toppers het verschil maken en zullen zij ervoor gaan zorgen dat wij weer meetellen in Europa. Al eerder werd het Volendamse duo Nick & Simon getipt als kandidaten voor het liedjes festival.

Tijdens de vierde editie van de Toppers in Concert riepen zowel Gerard als Gordon al naar het publiek; "Als Nederland weer eens wil winnen moeten ze ons naar het Songfestival sturen." Joling deed in 1988 al eens mee en eindigde toen op een 9de plaats. Het is nog niet bekend met welk liedje de Toppers naar Rusland gaan. Tijdens het Nationale Songfestival mogen de kijkers hun favoriete song kiezen.
Categorie:
Tag(s):