dinsdag, 8. januari 2008 - 12:18

'Toppers zitten René Froger in de weg'

Amsterdam

Maandag 7 januari is bekend geworden dat de geplande theatertournee van René Froger is verplaatst naar het najaar van 2008. Na een bijzonder succesvol jaar waarin de Toppers 6x de ArenA vol zongen, de goedlopende theatertournee ‘Mijn Hollands Hart’, 2x een uitverkocht Ahoy’ een fantastisch nieuw Nederlandstalig album ' Doe maar geqoon' heeft de zanger het beredruk.

Binnenkort wordt zijn nieuwe single uitgebracht en beginnen de voorbereidingen voor Toppers in de ArenA 2008. Naast al deze zaken was het de bedoeling dat René dit voorjaar de theaters in zou gaan met een nieuwe Nederlandstalige tournee. Het opzetten en samenstellen van zo’n tournee is iets waar René zich van begin tot eind tot in de details mee bemoeit. Op dit moment ontbreekt het hem aan de tijd om dé perfecte show neer te zetten die zijn fans van hem gewend zijn.

De voorverkoop van de Nederlandstalige theatertournee was al in volle gang en loopt erg goed. René hoopt komend najaar zijn fans te mogen verwelkomen bij de verplaatste Nederlandstalige theatertournee.
Categorie:
Tag(s):