dinsdag, 3. juni 2008 - 21:38

TRAMpoline voor het Zerniketerrein

Groningen

Op woensdag 5 juni van 16.00 tot 18.00 uur discussiëren studenten en medewerkers van de Zernike Campus over de kansen die de komst van de regiotram biedt. Welke ruimtelijke aanpassingen zijn er nodig als de regiotram in 2014 aangelegd wordt? Draagt een tramlijn bij aan de ontwikkeling van een aantrekkelijke campus en welke verbindingen met en in de stad zijn interessant?

Marian van Os, vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen en Rob van Vliet, projectleider Regiotram Groningen geven beiden hun visie op de plannen en ontwikkelingen Reacties worden gegeven door Koen Schuiling, directeur speciale projecten TCN en Andries van den Berg, lector Ruimtelijke Transformaties aan de Hanzehogeschool. Het publiek wordt uitgenodigd een bijdrage te leveren aan de discussie door te reageren op stellingen over het thema.

Aan deze discussiemiddag is een fotowedstrijd verbonden. Studenten en medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen hebben hun ideeën over de toekomst van het Zerniketerrein in beeld gebracht. De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury en de winnaars ontvangen een prijs. Daarnaast is een tentoonstelling gewijd aan de ontwikkelingen van het Zerniketerrein.
Provincie:
Tag(s):