woensdag, 27. augustus 2008 - 21:42

Trio mishandelt vrouw

Hoogeveen

Dinsdagmiddag reed een 25-jarige vrouw uit Elim van Elim naar Hoogeveen. Ter hoogte van het viaduct op de Alteveerstraat werd haar auto door drie jongens bekogeld met zandpollen. De vrouw stopte hierop de auto en sprak de jongens aan op hun gedrag.

Daarbij kreeg de vrouw een duw en viel op de grond en is daarna nog meerdere malen geschopt. De jongens zijn er vervolgens vandoor gegaan.

Het signalement luidt als volgt:

Dader 1 heeft blond haar, draagt een beugel, droeg een donkerblauw vest met capuchon en een spijkerbroek. Hij is ongeveer 14 jaar oud en reed op een fiets waarvan het frame omwikkeld was met zilvergrijs tape.

Dader 2 heeft donker haar, droeg een jas met vele kleuren en een spijkerbroek. Is ongeveer 14 jaar en reed op een zwarte fiets.

Dader 3 droeg een witte jas en een spijkerbroek, had een blauwe pet op zijn hoofd, ongeveer 1.60 meter lang en 12 of 13 jaar oud. Hij reed eveneens op een zwarte fiets.

Alle drie de jongens hadden een zwarte tas achterop de fiets. Voor tips over deze zaak kan gebeld worden met de politie in Hoogeveen via het nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):