zondag, 20. april 2008 - 21:45

Trio slaat jongen bont en blauw

Assen

Een 15 jarige jongen is vrijdagavond tussen 20.45 en 21.00 uur door drie jongens bont en blauw geslagen nabij het Apollopad in het centrum van Assen. De jongen die onderweg was naar de supermarkt kwam uit de richting van de Venestraat en fietste in de richting van het centrum.

Hij sloeg vervolgens linksaf en kwam op het fietspad richting het bruggetje. Vlak voordat hij rechtsaf moest om de brug op te rijden werd hij gesneden door vier jongens op drie fietsen.

De jongen maakte een opmerking over het afsnijden en werd hierop geduwd en kwam in het kanaal terecht. Drie personen reden weg, een persoon hielp hem op het droge waarna hij zijn weg vervolgde naar de supermarkt.

Toen hij terugkwam bij zijn fiets, die hij buiten de Triade had gezet, stonden daar dezelfde vier jongens. De jongens zouden zijn fiets vernielen. Toen het slachtoffer hier een opmerking over maakte werd hij mishandeld door drie van de vier jongens. Het slachtoffer hield hier een gebroken neus, blauwe ogen en een beschadigd gebit aan over.

Heeft u informatie die ons kan helpen deze zaak op te lossen, dan kunt u contact opnemen met de politie in Assen tel:0900-8844.
Provincie:
Tag(s):