donderdag, 19. juni 2008 - 19:34

Trivium krijgt sport- en leisurecentrum

Etten-Leur

Het nieuw te bouwen Trivium krijgt geen winkels maar een sport- en leisurecentrum (inclusief zwembad, sporthal en ijsbaan). Dit heeft de burgemeester van Etten-Leur dinsdag samen met Th. Hanegraaf, directeur van Van Hemert Trivium BV vastgelegd.

In het sport- en leisurecentrum komen in het westelijke gedeelte een zwembad, een NOC/NSF sporthal en er is nog ruimte voor invulling met wellness inclusief beperkte fitnessmogelijkheden.

In het oostelijke deel van het gebouw (links van de entree op de impressie) komen op de eerste 2 lagen winkels rondom het thema sport en outdoor (de bovenste laag winkels aangevuld met een unit op de begane grond zal gevuld worden door Topshelf, een mega sportwinkel van ca. 7.000 m² vloeroppervlak.

Boven de winkels komen o.a. een bowlingbaan met 24 wedstrijdbanen en the Arctic: een sport- en spelparadijs in de sneeuw met een overdekte ijsbaan waar de Etten-Leurse ijsverenigingen Pirouette en de Yeti’s onderdak gaan vinden. In het gebouw is ruimte voor 1000 parkeerplaatsen.
Provincie:
Tag(s):