woensdag, 13. februari 2008 - 22:15

Twaalf jarige Koen zoekt vriendin voor z'n pa

Amsterdam

Koen is twaalf en vindt dat zijn vader Frans een lieve vriendin verdient! De EO heeft op Valentijnsdag dit keer geen meesters en juffen, maar single papa’s en mama’s in een bijzondere aflevering van LoveMatch! De redactie ontving van ruim 200 kinderen een brief waarin ze hun ouder opgaven voor het programma. De brief van Koen sprong eruit en daarom verrast LoveMatch vader Frans tijden zijn werk in Amsterdam...

De vader van Koen is een stoere brandweerman van vijftig die houdt van koken. Love-experts Herman en Hannah gaan op pad in de limo om Frans te verrassen. Het hele decor gaat mee: de bruidstaart, het keuzehart en verder alles wat nodig is om de perfecte match te vinden. En niet te vergeten, de matches: drie single moeders die ook door hun kinderen waren opgegeven voor deze speciale Valentijns-LoveMatch.

Eén van hen schrijft: “Mijn moeder slaapt alleen in een tweepersoonsbed, dat klopt toch niet?� Een ander schrijft: “Mijn vader vertelt alles aan ons. Maar als hij een vriendin zou hebben, zou hij alles aan haar kunnen vertellen. Dat zou voor ons ook fijn zijn.“ Kinderen zijn er bij gebaat om op te groeien in een gezin waar een vader en een moeder zijn. Dus als dat het geval is, is geen betere dag dan Valentijnsdag om kinderen een kans te geven hun ouder te laten matchen met een nieuwe liefde.
Categorie:
Tag(s):