woensdag, 16. april 2008 - 16:00

Twaalfde kunstroute Wûnseradiel

Met een bijzondere openingsmanifestatie begint op 4 mei de twaalfde Kunstroute Wûnseradiel. Elke zondagmiddag in mei openen 20 kunstenaars, verspreid over 10 dorpen, hun deuren. De kunstenaars zijn aanwezig in hun atelier of expositieruimte om over hun werk te vertellen en geven graag antwoord op alle vragen.

Dit jaar zijn er een aantal aantrekkelijke extra activiteiten opgenomen in het programma van de kunstroute. Op zondag 4 mei treedt direct na de opening het Haarlemse straatorkest ‘Toos’ op. Na dit optreden zijn ze te beluisteren in Kimswerd en in Pingjum.

Op zondag 11 mei is er een dichtersmiddag bij Dré van der Werff, aan de Schwartsenbergweg 13 te Hichtum. Tenslotte, op de laatste dag van de kunstroute, nodigt Dien de Boer tal van bekende dichters uit op haar boerderij in Exmorra. Zij verzorgen een middag vol poëzie en muziek: ‘dichter op de deel’.

Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met een grote verscheidenheid aan kunstuitingen zoals schilderijen, sieraden, grafisch design, fotografie, beelden, keramiek, glaskunst en andere objecten.
Provincie:
Tag(s):