vrijdag, 31. oktober 2008 - 9:47

Twéé kindjes voor Chantal Janzen

Amsterdam

Chantal Janzen krijgt twee kindjes. Naast de baby die zij in januari op de wereld hoopt te zetten, is speciaal voor haar de musicalcomedy Petticoat! geschreven. De musical is de nieuwste oorspronkelijke productie van Stage Entertainment, het internationale live entertainment bedrijf van Joop van den Ende. De voorstelling gaat in november 2009 in het Beatrix Theater in Utrecht in première.

Het creatieve team van de succesvolle musical Ciske de Rat is ook verantwoordelijk voor Petticoat!: Henny Vrienten tekent voor de muziek, André Breedland is de schrijver en Paul Eenens is verantwoordelijk voor de regie.

Joop van den Ende: "Toen ik Chantal Janzen voor het eerst zag in het ensemble van 42nd Street, zag ik een jong, onervaren maar groot talent. Ze heeft in de loop der jaren haar stem ontwikkeld, een enorme groei doorgemaakt en ze gaat heel serieus met haar vak om. Chantal is zo'n uniek talent, binnen de nieuwe generatie musicalartiesten, dat we hebben besloten een productie voor haar te maken."

Chantal Janzen speelde eerder in de musicals Tarzan, Beauty and the Beast, Crazy For You, Saturday Night Fever, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer en 42nd Street. Daarnaast speelde ze rollen in verschillende films en televisieseries, onder andere Alles is Liefde, De Dominee, Feestje en Volle Maan. Op televisie presenteerde ze onder andere Idols, Staatsloterij Live, chantal@avro.nl en de uitreiking van AVRO's Televizier Ring 2008.
Categorie:
Tag(s):