dinsdag, 30. september 2008 - 14:00

Twee aanhoudingen op Weerter kermis

Weert

Op de kermis van Weert zijn maandag twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een 15-jarig meisje uit Weert die op het Bassin is aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en een 23-jarige man uit België. Hij werd op de Oelemarkt aangehouden.

Het 15-jarige meisje zou bij een attractie op het bassin een conflict hebben gekregen met twee meisjes van 13 jaar uit Maarheeze. Hierbij zou ze één van de 13-jarige meisje hebben geslagen. Het meisje werd terplaatse aangehouden maar is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De 23-jarige man zou op de Kasteelsingel een parkeerconflict hebben gekregen met een man. Een 25-jarige man uit Weert wilde dit sussen en ging tussen de mannen in staan. Hierbij heeft de 23-jarige man het slachtoffer geslagen. Dit werd gezien door een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar. Na verhoor werd de man weer in vrijheid gesteld.

Het gemeentebestuur van Weert brengt samen met collega’s van de Belgische buurgemeente Kinrooi dinsdagmiddag een bezoek aan de kermis. Tijdens het bezoek van de Belgische bestuurders vindt om 15.00 uur op de Markt de officiële opening plaats van het 4 etages hoge Funhouse ‘New York, New York’ .
Provincie:
Tag(s):