maandag, 1. september 2008 - 21:18

Twee gewonden bij twee steekpartijen in Zuid-Holland

Schiedam

Bij een steekpartij in de S. van Houtenlaan in Schiedam is maandagavond een man gewond geraakt aan zijn buik.

De dader is direct door de politie gearresteerd. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een arts van het traumateam heeft nog assistentie verleend, maar is korte tijd later weer vertrokken richting Rotterdam Airport. De reden van de steekpartij is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bij een steekincident vanavond in Papendrecht is eveneens een gewonde gevallen. Het gaat om een 19-jarige man uit Papendrecht. Het incident gebeurde op rond 20.15 uur op een pleintje tussen woningen aan de Stellingmolen.

Daar was een groep jongeren. Een 17-jarige jongen uit Papendrecht kreeg onenigheid en zou de 19-jarige gestoken hebben. Deze 19-jarige man raakte zwaar gewond en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis in Dordrecht. Daar werd het slachtoffer direct geopereerd.

Agenten hielden na het incident de 17-jarige jongen aan en namen hem mee naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht. Het gaat dan onder andere om technisch onderzoek door medewerkers van de Unit Forensische Opsporing van de politie, het spreken van diverse getuigen en natuurlijk het horen van de verdachte.
Provincie:
Tag(s):