donderdag, 17. juli 2008 - 21:41

Twee gewonden door stilstaande auto op A28

Meppel

Op de autosnelweg A28 ter hoogte van Meppel heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een 34-jarige automobilist uit Arnhem en een 60-jarige automobilist uit Apeldoorn.

De man uit Arnhem reed op de rechterrijstrook en kwam uit de richting van Hoogeveen. Hij week plotseling uit naar de linkerrijstrook, raakte de middengeleider en kwam vervolgens op de linkerrijstrook tot stilstand. De man kon zelf uit zijn auto komen en ging op de vluchtstrook staan.

Toen hij vervolgens iets uit zijn auto wilde pakken, die nog op de linkerrijstrook stond, kwam de 60-jarige automobilist uit Apeldoorn aanrijden. De automobilist zag de stilstaande auto niet en reed er vol tegenaan. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het Sophia Ziekenhuis te Zwolle.

Uit getuigenverklaringen is gebleken dat er voor de automobilist uit Arnhem een vrachtauto en een auto reden. De auto reed met de alarmlichten aan. De politie van Meppel wil graag in contact komen met de bestuurder van deze auto. Andere getuigen van dit ongeluk kunnen zich eveneens via het telefoonnummer 0900-8844 in contact komen met Politie Drenthe.
Provincie:
Tag(s):