zondag, 24. februari 2008 - 18:37

Twee kinderen door misdrijf om het leven gekomen

Roosendaal

In het Noord-Brabantse Roosendaal zijn zondagmiddag twee kinderen overleden aan de gevolgen van een misdrijf. Rond 15.00 werd er een 112 melding gedaan dat er met spoed een ambulance nodig was in een woning aan de Jacobijnberg. Zowel een ambulance als een traumahelikopter spoedden zich naar de woning in de Tolbergbuurt. Dit maakte een politiewoordvoerder bekend tegenover Blik op Nieuws.

Bij aankomst trof men de levenloze lichamen van twee kinderen aan. Reanimatie van het meisje van 6 jaar en een jongetje van 4 jaar mocht niet meer baten. Beide kinderen woonde in de woning en al snel werd duidelijk dat het om een misdrijf ging.

Een politiewoordvoerder zegt dat men een misdrijf in de relationele sfeer niet uitsluit. Voorzover bekend zijn de bewoners van de te koop staande villa geen bekenden van de politie op het gebied van relatieproblemen. Wie de 112 melding heeft gedaan wil de politie niet kwijt.

De politie heeft een redelijk vermoeden wie verantwoordelijk is voor het misdrijf en is een onderzoek gestart in de woning. Over wie er op het moment verdachte is, wil de politie nog geen mededelingen doen. De politie heeft nog geen aanhoudingen gedaan.
Provincie:
Tag(s):