donderdag, 25. september 2008 - 16:55

Twee nieuwe soorten fotopapier op Photokina

Deze week presenteert FUJIFILM twee nieuwe producten op de internationale Photokina beurs in Keulen. Fujicolor Chrystal Archive Writable Paper is beschrijfbaar fotopapier dankzij een krasvaste toplaag. Het komt dit najaar op de markt en is bedoeld voor kalenders, fotoboeken, briefkaarten en toepassingen in de beeldende kunst.

Met Supreme High Definition Paper biedt FUJIFILM een product voor de top van de consumentenmarkt en de professionele fotografie. Doordat digitale camera’s steeds betere kwaliteit foto’s leveren, willen consumenten dit ook terugzien bij de afdrukken. Supreme HD papier biedt een breder areaal aan kleuren dan welk ander fotopapier ook en een witheid die bekend is van andere Fujicolor Chrystal Archive papiersoorten.

De Photokina is de belangrijkste internationale vakbeurs voor fotografie en vindt eens in de twee jaar plaats. In de FUJIFILM stand zal onder andere ook Excellight te zien zijn. Dit product voor lichtbak- en buitenreclame geeft een veel sterkere kleurintensiteit dan drukwerk. Het wordt gebruikt voor bijvoorbeeld bushokjes of reclames op vliegvelden.
FUJIFILM Tilburg bracht eerder Pearlpapier en Albumpapier op de markt, beide ook ontwikkeld in eigen huis.
Categorie:
Tag(s):