zondag, 10. februari 2008 - 14:24

Twee onbekenden overvallen supermarkt

Almere

Twee nog onbekende daders hebben zaterdagmiddag 9 februari rond 17.45 uur een supermarkt aan het C. van Eesterenplein overvallen. Daarbij hebben ze twee cassières, onder bedreiging van een steekwapen en een vuurwapen, gedwongen om geld af te staan. Tijdens de overval waren er ongeveer 15 klanten aanwezig. Er is niemand gewond geraakt.

Zaterdagmiddag kwamen net voor sluitingstijd twee mannen binnen. Ze droegen beide vermoedelijk een bivakmuts en donkere kleding. Ze hebben twee cassières bedreigd met een vuurwapen en een steekwapen. Op het moment van de overval waren er ongeveer 15 klanten aanwezig. Binnen ontstond een handgemeen met het personeel. Daarna ging de overvallers er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Medewerkers zijn de twee gevolgd en er is buiten weer een handgemeen ontstaan waarbij een knal is gehoord. Eén van de overvallers is er op een fiets vandoor gegaan. Het personeel en aanwezige klanten zijn hevig geschroken, maar zijn gelukkig wel ongedeerd gebleven.

De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd en agenten hebben getuigen gehoord. Daarbij hebben agenten gesproken met een getuige die een hond bij zich had. De politie vraagt die man om zich te melden op het politiebureau of via telefoonnummer 0900-8844.

Uw tip

Heeft u informatie over deze overvallen? Neem dan contact op met Politie Flevoland, Districtsrecherche Zuid op telefoonnummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer (0320) 215 982. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000
Provincie:
Tag(s):