dinsdag, 7. oktober 2008 - 20:50

Tynaarlo in de Spotlights tijdens Lasershow

Tynaarlo

Vrijdagavond 10 oktober staat de klapper van 10 jaar Tynaarlo op het programma. Kosten nog moeite zijn gespaard om het publiek een onvergetelijke ervaring te bieden! DTL Lasertechniek uit Tynaarlo brengt vanaf 21.00 uur een wervelende show bij het gemeentehuis. De animaties, licht-, rook- en geluidseffecten zorgen voor een sprookjesachtige sfeer rond het gebouw!

Het publiek is direct in de ban van de lichteffecten. Stralen, waaiers, cilinders en vlakken van licht zorgen voor een voortdurende verandering van de omgeving. Het ene moment zit je alleen in een tunnel, dan weer zie je de andere omstanders als hoofden in de zee. Even later zie je gebundelde zonnestralen door een wolkendek schijnen, overgaand in een regenboog. Dit alles onder begeleiding van muziek. Een lust voor oog en oor.

De openingsshow van Idols 2008, het eeuwfeest van Feyenoord en de Vierdaagse van Nijmegen zijn al door DTL Laser in de spotlights gezet! Niet de kleinste evenementen en dus écht iets bijzonders. Kom daarom 10 oktober naar het gemeentehuis in Vries. Dit moet je gezien hebben! De toegang is gratis.
Provincie:
Tag(s):