woensdag, 20. februari 2008 - 17:01

UB40 in Heineken Music Hall

Amsterdam

UB40 geeft dinsdag 13 mei een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Britse reggaeband komt in mei voor drie optredens naar Nederland. Op zondag 11 mei geven ze een optreden in Paradiso en maandag 12 mei staat de band op Pinkpop Classic. De kaartverkoop voor de concerten in Amsterdam begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. De kaartverkoop voor Pinkpop Classic is reeds begonnen.

UB40 keert dit jaar opnieuw terug naar Nederland. Eind vorig jaar gaven ze maar liefst 3 optredens in Ahoy en een optreden in de Americahal in Apeldoorn. Aan het succes van deze band lijkt geen einde te komen. Al jaren komt UB40 naar ons land voor diverse optredens. Onlangs kondigde zanger Ali Campbell aan zich op zijn solo carrière te willen richten. De samenstelling van de nieuwe band wordt begin maart bekend gemaakt. Ongetwijfeld zal de band hun bekende hits voorbij laten komen en weer drie spetterende optredens geven.

De Britse band werd in 1978 opgericht en heeft in de afgelopen 30 jaar diverse hits op hun naam staan. De singles 'Red Red Wine', 'I Got You Babe', 'Sing Our Own Song', 'Kingston Town' en 'I Can't Help Falling In Love With You' bereikten allen een nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten. Vorig jaar brachten ze het verzamelalbum 'The Best of UB40 Volume 1&2 The Dutch Collection' uit.
Categorie:
Tag(s):