zaterdag, 16. augustus 2008 - 21:01

Uitvoegen leidt tot knokpartij tussen man en vrouw

Breda

Het Korps landelijke politiediensten heeft zaterdag 16 augustus 2008 om 14.15 uur een 36-jarige man uit Raamsdonkveer aangehouden naar aanleiding van een verkeersruzie op vrijdag 15 augustus 2008 op de rijksweg A16. De man is na verhoor heengezonden.

Op vrijdag 15 augustus 2008 omstreeks 14.30 uur voegde een 25-jarige vrouw uit Bergen op Zoom met haar blauwe Volkswagen Polo uit op de rijksweg A59 nabij knooppunt Zonzeel richting Rotterdam. Zij hinderde hierbij kennelijk de 36-jarige bestuurder uit Raamsdonkveer met zijn zilvergrijze Opel Astra Station. De verklaringen van de beide bestuurders lopen wat uiteen. De bestuurder van de Opel zou meerdere malen over de vluchtstrook hebben gereden en o.a. twee vrachtauto’s rechts hebben ingehaald. Hij zou ook op de rechter rijstrook vlak voor de Polo hard hebben geremd van 110 km/uur tot 70 km/uur. Bestuurders die hier achter reden zijn daarbij ook gehinderd.

Ter hoogte van de afslag naar de rijksweg A17 zijn beide bestuurders op de vluchtstrook gestopt en is het tot een handgemeen gekomen. De man heeft de vrouw met beide handen hardhandig aan het hoofd vastgepakt. Zij heeft hem daarna uit zelfverdediging geslagen en heeft hij haar weer hard tegen haar boven been geschopt. Hierna heeft de man nog geprobeerd de deur te open toen de vrouw weer in de auto zat. Dat lukte niet omdat zij de auto had afgesloten. Met een harde klap op de auto verliet hij het strijdtoneel en vervolgde hij zijn weg.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Op last van de officier van justitie is de man buiten heterdaad aangehouden.
Provincie:
Tag(s):