maandag, 1. december 2008 - 21:08

Uitzending Peter R. de Vries leidt tot ruim 100 tips

Venray

De uitzending op zondagavond van Peter R.de Vries waarin aandacht werd besteed aan de vermissing van Karim Fourkour en Fouad Bendella uit Venray heeft meer dan honderd tips en reacties opgeleverd. De tips kwamen zowel bij de politie als bij de redactie van Peter R. de Vries binnen. Dit zegt de politie Limburg-Noord.

De uitzending zondagavond was geheel gewijd aan de vermissingszaak van de twee Venraynaren. Zij zijn spoorloos sinds de nacht van 10 op 11 mei 2006. Vermoedelijk zijn zij betrapt terwijl zij in een hennepkwekerij hennep aan het stelen waren. Gezien de hoeveelheid bloed die de politie in de henneploods heeft aangetroffen gaat de politie ervan uit dat de jongens niet meer in leven zijn.

De redactie van Peter R. de Vries heeft de politie Limburg-Noord en het Openbaar Ministerie benaderd en gevraagd om medewerking te verlenen aan deze uitzending. Na een zorgvuldige afweging is er voor gekozen om voor zover mogelijk en wenselijk was binnen het onderzoek medewerking te verlenen aan het programma.
Provincie:
Tag(s):