donderdag, 12. juni 2008 - 10:21

Univé voor drie jaar sponsor Wintertriathlon Assen

Assen

Univé is de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Wintertriathlon Assen. Het evenement dat dit jaar een bijzondere editie kent, namelijk het 25ste jubileumjaar, werd ook al in eerdere jaren gesponsord door Univé. De stichting Wintertriathlon Assen is zeer verheugd met het contract voor een periode van drie jaar. Dit biedt de organisatie een stuk zekerheid ook richting de toekomst. ‘Dit soort contracten maakt het mogelijk om als organisatie te blijven groeien’, aldus het bestuur van de Stichting Wintertriathlon Assen.

De Wintertriathlon Assen is met haar meer dan 1000 deelnemers van recreanten tot en met topsporters een interessant sponsorobject voor Univé. Adj.directeur van Univé Noord, Luuk Lesschen legt uit waarom Univé met name actief is in de sportwereld.’Wij voelen ons als verzekeraar maatschappelijk verantwoord. Bewegen en gezond leven is een drijfveer die bij Univé hoog in het vaandel staat’.

Naast de officiële wedstrijden tijdens de Wintertriathlon die gehouden wordt op 25 oktober dit jaar staan er in het kader van het jubileum ook extra activiteiten op het programma. Zo wordt op vrijdag 24 oktober een Mini Wintertriathlon voor kinderen georganiseerd, is er een symposium gericht op duursport en zal er een elitesprint op zaterdag zijn waar alle oud winnaars van de 24 eerdere edities aan de start zullen verschijnen.

Voor meer informatie: www.wintertriathlonassen.nl
Provincie:
Tag(s):