donderdag, 13. maart 2008 - 21:04

Univé zet unieke fietstocht uit in West - Drenthe

Dwingeloo

Univé West-Drenthe met kantoren in Havelte en Dwingeloo viert dit jaar haar 125 jarig jubileum met tal van unieke evenementen. Zaterdag 15 maart wordt om 13.00 uur het ‘startschot’ gegeven voor de Univé Jubileum Fietstocht aan de Brink 38 te Dwingeloo.

De start krijgt een extra sportief tintje omdat schaatser Bob de Jong (winnaar bronzen medaille WK 10 km) en Anne van Schepen (VVN) hierbij aanwezig zullen zijn.

Voor leden van Univé en andere belangstellenden heeft Univé een unieke fietstocht uitgezet. De tocht voert u langs de mooiste natuurgebieden binnen het werkgebied van Univé West-Drenthe.

Naast het genieten van een heerlijke fietstocht, kunt u onderweg op diverse locaties profiteren van het aanbod van diverse horeca-bedrijven. Een lijst van de deelnemende horecabedrijven, met daarin de aanbieding die bij het betreffende horecabedrijf behoort, ontvangt u samen met de routebeschrijving op de Univé kantoren in Havelte en Dwingeloo.

Vanaf 15 maart kunt u bij de Univé kantoren in Havelte en Dwingeloo een routebeschrijving met de lijst van de deelnemende horecabedrijven afhalen. U kunt de fietstocht in verschillende etappes volbrengen, u bent daar geheel vrij in. Tevens is het aan u om zo vaak u dit wilt een pauze moment in uw tocht aan te brengen. Aangeraden wordt om de tocht in de periode tussen 15 maart 2008 en 01 november 2008 te fietsen, aangezien u dan kunt profiteren van de jubileum aanbiedingen.
Provincie:
Tag(s):