maandag, 18. februari 2008 - 18:53

Update; van Amstelveen naar Afrika

Amstelveen

Vorig jaar maakte de kijker kennis met de avontuurlijke familie Van der Heiden in het RTL 4-programma ‘Het Roer Om: Van Amstelveen Naar Afrika’. Het gezin maakte de grote overstap en verruilde hun geboorteland voor de Zambiaanse bush. Vanaf maandag 3 maart is, in het vervolg van deze serie, te zien hoe het Edjan, Robyn-Anne en hun drie dochters Lara, Ellen en Eva het afgelopen jaar is vergaan.

Na vijf zware jaren in de Afrikaanse wildernis lijkt alles voor de familie op zijn plaats te vallen. Hun lodge Mukambi Safari is aardig volgeboekt, financieel gaat het hen voor de wind, het personeel heeft er zin in en hun dochters hebben een nieuwe lerares. Maar er wordt te vroeg gejuicht. Extreme regenval zorgt dit jaar voor veel overlast, een groot internationaal safaribedrijf start een harde concurrentiestrijd, het gezin wordt voor de rechter gesleept door een personeelslid en de bank blokkeert hun bankrekening.

Bovendien laten ook de ‘huisdieren’ van zich horen. Dagelijks moeten de gasten langs nijlpaard Basil sluipen, omdat hij de lodge als zijn persoonlijke loungeplek ziet. De olifanten op het park blijven onrustig en jagen zo nu en dan de gasten de stuipen op het lijf, terwijl de drie geadopteerde wrattenzwijnen elke dag weer op hun manier voor complete chaos zorgen.

‘Van Amstelveen Naar Afrika’ geeft een realistisch beeld van een gezin dat hun leven compleet heeft omgegooid om hun dromen te verwezenlijken in het buitenland.

De belevenissen van de familie zijn wekelijks, vanaf maandag 3 maart, te volgen bij RTL 4.
Provincie:
Tag(s):