woensdag, 26. november 2008 - 10:58

Vader schiet op zoon na twist

Sliedrecht

Een onenigheid tussen vader en zoon is dinsdagavond 25 november de toedracht geweest van de schietpartij in Sliedrecht. Bij deze schietpartij raakte niemand gewond.

De politie kreeg rond 22.30 uur een melding van een schietpartij. Een 58-jarige vader uit Sliedrecht bleek in de Julianastraat te hebben gevochten met zijn 20-jarige zoon. De zoon ging er vervolgens vandoor in zijn auto waarna de vader hem achterna ging.

Op de Geulstraat trof het tweetal elkaar weer waarna de vader met vermoedelijk een alarmpistool op de zoon schoot. Het 20-jarige slachtoffer raakte hierbij niet gewond. De politie startte direct met een onderzoek en kon rond 23.15 uur de 58-jarige verdachte aanhouden op de Julianastraat. Volgens het slachtoffer heeft zijn vader geschoten met een alarmpistool. Tot op heden is het wapen nog niet aangetroffen.

De politie heeft direct na de aanhouding van de verdachte gesproken met verschillende getuigen. De auto van de vader werd weggesleept voor nader onderzoek. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):