vrijdag, 23. mei 2008 - 16:16

Vader verdachte Puttense moordzaak geeft interview

Amsterdam

De vader van Ronald P. geeft in de uitzending van Peter R. de Vries aanstaande zondag een exclusief interview. De 62-jarige Jan uit Putten gaat eenmalig in op alle vragen rondom zijn zoon die nu verdachte is van de moord op Christel Ambrosius. Het interview is a.s. zondag te zien in de uitzending van Peter R. de Vries.

De schok was enorm toen hij dinsdagochtend vroeg van zijn bed werd gelicht en de politie hem vertelde dat er sterke aanwijzingen zijn dat zijn zoon Christel Ambrosius heeft verkracht en vermoord.

Jan praat met Peter over de jeugd van zijn zoon, zijn herinneringen aan de dag waarop Christel werd vermoord en zijn ontmoeting met Wilco Viets en Herman Dubois, de mannen die onterecht werden veroordeeld in deze zaak. De vader vindt dat zijn zoon Ronald de hoogste straf verdient als hij daadwerkelijk de moordenaar van Christel Ambrosius blijkt te zijn.

In de uitzending wordt verder teruggeblikt op de jarenlange strijd voor de onschuld van Wilco Viets en Herman Dubois. In dertien seizoenen besteedde het programma maar liefst 43 uitzendingen aan de Puttense moordzaak.
Provincie:
Tag(s):