donderdag, 26. juni 2008 - 9:26

Vakantie begint rampzalig: camper gekanteld

Ede

De vakantie voor de eigenaar van een camper kon woensdag niet slechter beginnen. De camper raakte betrokken bij een aanrijding waarbij de camper kantelde. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Vlak voor het begin van de vakantie vond het ongeval plaats op de N224 in Ede, ter hoogte van Kernhem, omstreeks 14:00 uur waarbij ook twee mensen gewond zijn geraakt. Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken; een taxi, een vrachtwagen, een camper en personenauto.

Camper gekanteld
De politie meldt dat de taxichauffeur vermoedelijk in slaap is gevallen en met zijn taxi de hem tegemoet rijdende vrachtwagen heeft geraakt. Ook de camper die achter de vrachtwagen reed werd door de taxi geraakt en kantelde daarna. De personenauto botste tegen een lantaarnpaal.

Gewonden
De taxichauffeur en zijn passagier zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Overige betrokkenen raakten gelukkig niet gewond, wel ontstond er aan alle voertuigen veel materiële schade.

Wat de precieze oorzaak is van het ongeval wordt onderzocht door de Verkeersongevallendienst van de politie. Vanwege het technisch onderzoek is de N224 in beide richtingen enkele uren afgesloten geweest.
Provincie:
Tag(s):