zondag, 20. juli 2008 - 14:00

Vakantie-pondjes ega voor man geen probleem

Amsterdam

Uit een onderzoek door wehkamp.nl onder 3000 Nederlandse mannen blijkt, dat zij absoluut geen moeite hebben met de extra pondjes die hun ega’s in de vakantie aankomen. Bijna 75% geeft aan dit beslist geen ramp te vinden. Gedeelde smart blijkt ook hier halve smart, want de kanttekening daarbij is vaak dat “ze zelf ook niet opletten wat ze eten in de vakantie�.

20% procent geeft aan het geen probleem te vinden als hun vrouw wat aankomt, als ze daarna maar haar best doet om af te vallen. In antwoord op een andere vraag, geeft 36% aan liever een vrouw met een maatje meer dan een magere vrouw te zien. 6% toont zich wat kritischer: liever géén vrouw dan één met een maatje meer!

Als deze mannen de vraag voorgelegd krijgen, welk lichaamsdeel bij de vrouw met een maatje meer geaccentueerd mag worden, is het antwoord minder verrassend: daar krijgt het décolleté de hoogste score (63%), gevolgd door: ’geen’ (15%), billen en heupen (beide 11%). Mannen beschouwen de legging (43%) als het minst favoriete kledingstuk voor deze groep vrouwen, gevolgd door de string (14%).
Categorie:
Tag(s):