donderdag, 10. april 2008 - 20:41

Vakantiekoorts provincie van de maand: Drenthe

Regio

Drenthe is de Provincie van de Maand bij Vakantiekoorts (www.vakantiekoorts.nl). Omdat Vakantiekoorts vakantie vieren in Nederland meer centraal wil stellen, doorloopt de vakantiesite alle provincies van Nederland. Ons eigen land is zo mooi, waarom zou je nog naar het buitenland op vakantie gaan? In april staat Drenthe bij Vakantiekoorts centraal met een speciale site voor deze provincie.

Drenthe is een schitterende en rustige provincie. De natuur van bijvoorbeeld de Drentse Hondsrug of de Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa is werkelijk een oase van rust en schoonheid. Drenthe geeft huis aan een aantal van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Als u graag wandelt of fietst door de natuur, biedt Drenthe u de perfecte vakantie.

Daarnaast biedt Drenthe enkele boeiende bezienswaardigheden. Zo staat een bezoek aan de Dierentuin Emmen garant voor een leuk dagje uit. Met het hele gezin kunt u genieten van de verschillende diersoorten die u er tegenkomt. Ook de TT Assen is een kenmerkend evenement door Drenthe. Dit jaarlijks terugkerende spektakel trekt veel motorliefhebbers.
Speciale actiesite

Vakantiekoorts heeft voor de ‘provincie van de maand’ Drenthe een speciale site geopend. Op deze site vindt u veel informatie over vakantie vieren in deze provincie. Uiteraard wordt het één en ander geïllustreerd met prima fotowerk. Bekijk nu de speciale actiesite (http://www.vakantiekoorts.nl/provincie_van_de_maand/Nederland/Drenthe/Dr...) van Vakantiekoorts en laat u grijpen door de schoonheid van Drenthe!
Provincie:
Tag(s):